Rješenja za pranje čaša

    Ledomati

    Mali aparati

    NOVO U PONUDI

    Cocktail stanica

    korisni savjeti

    Kako očistiti i održavati profesionalni ledomat u ugostiteljstvu

    U današnjim užurbanim restoranima, barovima i hotelima led je jednako važan kao i hrana ili...

    Plin ili struja? Koje profesionalne kuhinjske uređaje odabrati za svoj objekt

    Dizajniranje profesionalne kuhinje nije samo stvar izgleda i rasporeda. Odabir pravih kuhinjskih uređaja ključan je...

    Host Milano gdje počinje budućnost ugostiteljstva

    Kad govorimo o ugostiteljskoj industriji, postoji jedan događaj koji se ne smije propustiti Host Milano....

    SE ili SU vakumirke koju liniju trebate u svojoj kuhinji?

    Vakumsko pakiranje postalo je nezaobilazna praksa u profesionalnim kuhinjama, hotelima i industriji hrane. Produžava rok...

    Unox SPEED Compact ECO Brzina i učinkovitost u malom formatu

    U svijetu ugostiteljstva brzina znači profit. Gosti žele kvalitetnu hranu, ali i brzo posluživanje. Zato...

    Putovanje kroz okuse s Gastroelektom

    Od gazpacha od jagoda do piletine s juhom od češnjaka inspiracija za svako godišnje doba.

    Pet ključnih razloga zašto je XM12 blender i Emulsionizer PRO 1.0 nezamjenjiv alat u vašoj kuhinji

    U današnjoj profesionalnoj kuhinji, efikasnost i kvaliteta idu ruku pod ruku. Iako na tržištu postoji...

    Ledomati na zračno i vodeno hlađenje Koji je pravi izbor za vaš objekt?

    Otkrijte sve što trebate znati o ledomatima na zračno i vodeno hlađenje. Usporedba, prednosti, mane,...