Zašto otvoriti besplatan B2B korisnički račun?

Prijavljenim B2B kupcima u sklopu naše web trgovine na raspolaganju stoje sljedeće napredne opcije:

  • pregled cijena svih proizvoda po osnovnom VPC cjeniku
  • individualan cjenik GastroElekt partnera
  • personalizirane akcijske ponude
  • izrada listi za nabavu
  • obrasci za brze narudžbe (npr potrošnog materijala, posuđa …)
  • elektronička komunikacija i ePregovori oko uvjeta ponude

* Ako za registraciju koristite vašu Gmail  adresu, provjerite dolaznu poštu i u odjeljku “Promocije”.

 

Dva načina prijave

Započnite odmah uz auto provjeru PDVID broja

Ako ste za svoj poslovni subjekt ishodili PDVID broj pristup B2B opcijama imate odmah po registraciji.U obrascu za registraciju pod Tip registracije odaberite “Veleprodajni kupac – trenutno odobrenje u automatsku VIES provjeru.

Naš sustav će provjeriti ispravnost PDVID broja te u istom će se trenutku kreirati vaš B2B GastroElekt account. U web trgovini će biti prikazane osnovne VPC cijene i moći ćete koristiti sve napredne funkcionalnosti.

Ako je vaš poslovni subjekt registriran izvan RH i porezni ste obveznik s VATID brojem, neće vam se prikazivati obračun PDV-a, sukladno “Reverse charge” klauzuli.

Ručno odobrenje B2B računa

Ručno odobrenje potrebno je za tvrtke i obrte koji nemaju PDVID broj. Nakon pregleda Vaše prijavnice i ručnog odobrenja B2B korisničkog računa, na Vašu email adresu će stići Obavijest o otvaranju accounta. Nakon toga, možete se prijaviti u naše prodajno mjesto i koristiti sve B2B opcije. 

Što ako još nemamo OIB / PDVID broj?

Ako tek planirate pokretanje vašeg poslovnog subjekta te još nemate OIB ili PDV/ID broj, ponudu za sve proizvode iz naše ponude možete zatražiti i telefonski od našeg odjela prodaje. Rado ćemo odgovoriti na sve Vaše upite i savjetovati Vas pri odabiru proizvoda.

[b2bking_b2b_registration_only]