Sammic Ugostiteljska Oprema

od profesionalaca za profesionalce

GastroElekt je ovlašteni distributer Sammic profesionalne ugostiteljske opreme kreirane za objekte koji trebaju pouzdana rješenja i oslonac pri pružanju vrhunske razine usluge restorana, caffe-bara ili hotela.

Pranje posuđa

Sammic nudi cjelovita rješenja za pranje posuđa koja će se prilagoditi svim potrebama ugostitelja. Široka ponuda  profesionalnih uređaja pruža sjajan izbor kapaciteta, outputa i performansi, a obuhvaća perilice za čaše za manje objekte, perilice posuđa za dinamične potrebe te hauba perilice i perilice za crno posuđe za one najzahtjevnije. 

Dinamička priprema

Uz profesionalne aparate za predpripremu namirnica svaka će kuhinja restorana, pizzerie ili fast food objekta uštediti vrijeme i osigurati konzistentne rezultate. Sammic rješenja za dinamičku pripremu obuhvaćaju rezače, sjeckalice, štapne miksere i planetarne mješalice, gulilice za krupmir, aparate za tijesto i mnoge druge nezamjenjive pomoćnike u kuhinji.

Čuvanje i pakiranje

Uz Sammic rješenja za čuvanje i pakiranje osigurati ćete maksimalnu kvalitetu namirnica koje ste unaprijed pripremili za kuhanje ili pečenje, a dostava gotovih jela biti će sigurna i jednostavna. U našoj ponudi ćete pronaći kvalitetne uređaje za vakuumiranje i pakiranje u plitice kao i inovativna i jedinstvena sous-vide rješenja.

Mali aparati

Sammic je predvodnik i veliki inovator u području kreiranja malih aparata za caffe-barove, fast-food objekte, catering i cijelu HoReCa industriju. Pruža velik izbor profesionalnih uređaja za pripremu i posluživanje toplih i hladnih napitaka, pećnica za pizzu, tostera i salamandera, aparata za palačinke i ostalih uređaja.