Sous Vide

SOUS VIDE JE TEHNIKA DUGOG KUHANJA NAMIRNICA U VAKUMSKOM PAKIRANJU NA KOTROLIRANOJ TEMPERATURI. NAMIRNICE PRIPREMLJENE...

Sammic rješenja za savršene krumpiriće

Uz Sammic rješenja za pomfrit, stvarno je lako pripremiti svježe rezane krumpiriće koji su ujedno...

Ledomati na zračno i vodeno hlađenje Koji je pravi izbor za vaš objekt?

Otkrijte sve što trebate znati o ledomatima na zračno i vodeno hlađenje. Usporedba, prednosti, mane,...

Zadnji dan sezone tišina koja sve govori

Kraj sezone donosi mir, ali i tihu emociju. Ova priča vodi vas iza kulisa tamo...

Vodič kroz profesionalne friteze iz GastroElekt ponude: Gazi, Stilfer Hendi i Sammic

Odabir prave friteze presudan je za brzinu posluživanja, uštedu na energiji i ulju te konzistentnu...

Profesionalne perilice posuđa: Koja je razlika između modela s dozatorom i bez?

Jedno pitanje često zbunjuje kupce trebam li perilicu s dozatorom deterdženta i sredstva za ispiranje...

Tomgast porculan vs. obični tanjuri: Profesionalna oprema koja čini razliku

Usporedili smo Tomgast porculan s običnim tanjurima i otkrili zašto je Tomgast prvi izbor profesionalaca....

Revol Sphere Tempo: Kolekcija koja servira luksuz bez isprike

Otkrijte Revol Sphere Tempo tanjure s pravim zlatom spoj luksuza i umjetnosti. Tomgast ih donosi...

VITO uređaji za filtraciju ulja – ušteda, sigurnost i čistoća u jednoj minuti dnevno

Saznajte kako VITO uređaji za filtraciju ulja smanjuju potrošnju, povećavaju sigurnost i štede tisuće eura...

UNOX-konvekcijske pećnice: Zašto mijenjaju pravila igre u profesionalnoj kuhinji

Otkrijte zašto su UNOX konvekcijske pećnice postale zlatni standard u modernim kuhinjama. Tehnologija, učinkovitost, isplativost...

Sammic vrhunska profesionalna oprema za kuhinje u Hrvatskoj

U svijetu ugostiteljstva, pouzdana i učinkovita kuhinjska oprema nije luksuz ona je nužnost. Kada govorimo...