Sammic rješenja za savršene krumpiriće

Uz Sammic rješenja za pomfrit, stvarno je lako pripremiti svježe rezane krumpiriće koji su ujedno i ukusni i zdravi te donose veći profit. Pretpriprema se odvija u jednom procesu, a krumpirići ostaju svježi čak do 9 dana.

U ovom članku ćemo pojasniti učinkovitu proceduru za pripremu i uskladištenje svježe rezanih krumpirića i pokazati vam različite konfiguracije Sammic aparata za malu i veliku proizvodnju pomfrita.

Mnoge su prednosti pripreme svježe rezanih krumpirića. Ovo jednostavno jelo poznato je diljem svijeta i postoje mnoge njegove varijante. Ipak, zajednički zaključak svih uživatelja ove delicije, neovisno o dijelu svijeta je: krumpirići bolji ako su pripremljeni od svježe rezanog krumpira.

Da bismo zadovoljiti zahtjevno nepce naše gosta, za svježe narezani krumpir moramo prevladati i neke izazove. Priprema svježe rezanih krumpirića zahtjeva puno vremena,  priprema je skuplja, krumpirići se ne mogu čuvati i teško ih je ujednačiti u izgledu.

Sammic ima rješenja koja će sve ove kontra-argumente učiniti mitom. Sammic aparati omogućuju velike uštede u vremenu, donose veći profit, a krupmpirići koje ćete tako pripremiti svojim okusom će vas izdvojiti od konkurenata. Uz Sammic, pripremu krumpirića možete obavljati u manje dinamičnim dijelovima dana pa čak i samo jednom tjedno. Nakon što su oguljeni, narezani, pakirani i zamrznuti, kumpirići će ostati svježi čak 9 dana. Najbolje od svega, cijela pretpriprema odvija se u samo jednom procesu.

Sammic sistem za krumpiriće sastoji se gulilice krumpira koja će odjednom oguliti veču količinu, ručne ili automatske rezalice za uniformno narezivanje pomfirta različite debljine te od vakumirke čiji je zadatak očuvati svježinu friško rezanog krumpira. U objekte s manjim potrebama sjajno će se uklopiti početni modeli ovih aparata, dok će veliku proizvodnju s lakoćom odraditi napredni modeli s mnogim korisnim funkcijama i velikim kapacitetom obrade.

Rješenje za malu proizvodnju

Mali objekti i objekt s povremenim potrebama za posluživanje krumpirića, učinkovito će iskoristiti Sammic rješenje za pomfrit sastavljeno od gulilice krumpira Sammic M-5, ručne rezalice Sammic CF-5 i vakumirke Sammic SE-310.

-20%
5 kg

Gulilice za krumpir

Gulilica za krumpir M-5, Sammic

1.292,00  Cijena bez PDV-a, dostava nije u cijeni
-20%

Rezači, sjeckalice i cutteri

Ručni rezač za krumpir CF-5, Sammic

297,60  Cijena bez PDV-a, dostava nije u cijeni
2.708,00  Cijena bez PDV-a, dostava nije u cijeni

Gulilica za krupmpir Sammic M-5 u jednom ciklusu može oguliti 5 kg krumpira, a kapacitet po satu je  80 do 100 kg oguljenog povrća. Kompaktnih je dimenzija pa će se dobro uklopiti i u prostore s ograničenim prostorom. Može se smjetiti u blizinu sudopera pa će ocijeđivanje biti jednostavnije i urednije.

Za razliku od svojih automatskih varijanti, ručni rezač za krumpir sjajno je rješenje za uniformno narezivanje pomfrita jednake veličine. Sistem poluge omogućuje rad bez upotrebe sile, a u sat vremena može se narezati 100 do čak 150 kg. Dolazi u tri varijante, svaka za rezanje različitih dimenzija krumpirića (8,10 ili 12 mm), a u ponudi imamo i zamjenske noževe koji omogućuju da s jednom rezalicom dobijete različitu debljinu pomfrita.

Za očuvanje svježine preporučujemo vakuumsko pakiranje oguljenog i narezanog krumpira u vrećice. Za manje objekte predlažemo nabavku osnovnog modela vakumirke SE-310 koji ima sve funckioanlnosti korisne i za ostale nairnice i jela iz vaše ponude.

 

Sammic rješenja za velike objekte

Ako su vaše potrebe za krumpirićima veće, predlažemo Sammic aparate s odgovarajućim  kapacitetom obrade. U ovom slučaju predlažemo odabir gulilice za krumpir s većim kapacitetom, zamjenu ručnog rezača automatskim modelom te vakumirku koja može pakirati veće pakete. U našoj ponudi možete pronaći sve ove uređaje.

-20%
20 kg
2.111,20  Cijena bez PDV-a, dostava nije u cijeni
-20%
10 kg
1.840,80  Cijena bez PDV-a, dostava nije u cijeni

Napredni modeli gulilica za krumpir mogu oguliti 10 ili 20 kg po ciklusu,  a kapacitet obrade po satu im je 240 ili 480 kg po satu.  Oba modela imaju automatsko doziranje vode, dodatnu bočnu abrazivnu površinu i bočna vratašca za pražnjenje. Sammic cutteri namijenjeni su rezanju različitih vrsta povrća, a upotrebnom odgovarajućih noževa i mrežica sjajno su rješenje za pomfrit. Ovi učinkoviti aparati mogu narezati čak do 1.000 kg povrća na sat.

-20%

Rezači, sjeckalice i cutteri

Sjeckalica za povrće CA31

1.033,60  Cijena bez PDV-a, dostava nije u cijeni

Rezači, sjeckalice i cutteri

Sjeckalica za povrće CA-41, Sammic

2.052,00  Cijena bez PDV-a, dostava nije u cijeni

Kao rješenje za dugotrajno čuvanje svježine u našoj ćete ponudi pronaći Sammic aparate za vakumiranje s jednom ili dvije komore. Jedna komora će biti dovoljna za većinu potreba ugostiteljskog objekta, dok je model s dvije komore namijenjen franšizama i velikim sustavima.

-20%
15.152,80  Cijena bez PDV-a, dostava nije u cijeni