Sous Vide
SOUS VIDE JE TEHNIKA DUGOG KUHANJA NAMIRNICA U VAKUMSKOM PAKIRANJU NA KOTROLIRANOJ TEMPERATURI. NAMIRNICE PRIPREMLJENE...
Sammic rješenja za savršene krumpiriće
Uz Sammic rješenja za pomfrit, stvarno je lako pripremiti svježe rezane krumpiriće koji su ujedno...
Ledomati na zračno i vodeno hlađenje Koji je pravi izbor za vaš objekt?
Otkrijte sve što trebate znati o ledomatima na zračno i vodeno hlađenje. Usporedba, prednosti, mane,...
Zadnji dan sezone tišina koja sve govori
Kraj sezone donosi mir, ali i tihu emociju. Ova priča vodi vas iza kulisa tamo...
Vodič kroz profesionalne friteze iz GastroElekt ponude: Gazi, Stilfer Hendi i Sammic
Odabir prave friteze presudan je za brzinu posluživanja, uštedu na energiji i ulju te konzistentnu...
Profesionalne perilice posuđa: Koja je razlika između modela s dozatorom i bez?
Jedno pitanje često zbunjuje kupce trebam li perilicu s dozatorom deterdženta i sredstva za ispiranje...
Tomgast porculan vs. obični tanjuri: Profesionalna oprema koja čini razliku
Usporedili smo Tomgast porculan s običnim tanjurima i otkrili zašto je Tomgast prvi izbor profesionalaca....
Revol Sphere Tempo: Kolekcija koja servira luksuz bez isprike
Otkrijte Revol Sphere Tempo tanjure s pravim zlatom spoj luksuza i umjetnosti. Tomgast ih donosi...
VITO uređaji za filtraciju ulja – ušteda, sigurnost i čistoća u jednoj minuti dnevno
Saznajte kako VITO uređaji za filtraciju ulja smanjuju potrošnju, povećavaju sigurnost i štede tisuće eura...
UNOX-konvekcijske pećnice: Zašto mijenjaju pravila igre u profesionalnoj kuhinji
Otkrijte zašto su UNOX konvekcijske pećnice postale zlatni standard u modernim kuhinjama. Tehnologija, učinkovitost, isplativost...
Sammic vrhunska profesionalna oprema za kuhinje u Hrvatskoj
U svijetu ugostiteljstva, pouzdana i učinkovita kuhinjska oprema nije luksuz ona je nužnost. Kada govorimo...
- 1
- 2