Sous Vide

SOUS VIDE JE TEHNIKA DUGOG KUHANJA NAMIRNICA U VAKUMSKOM PAKIRANJU NA KOTROLIRANOJ TEMPERATURI. NAMIRNICE PRIPREMLJENE...

Sammic rješenja za savršene krumpiriće

Uz Sammic rješenja za pomfrit, stvarno je lako pripremiti svježe rezane krumpiriće koji su ujedno...

Kako očistiti i održavati profesionalni ledomat u ugostiteljstvu

U današnjim užurbanim restoranima, barovima i hotelima led je jednako važan kao i hrana ili...

Plin ili struja? Koje profesionalne kuhinjske uređaje odabrati za svoj objekt

Dizajniranje profesionalne kuhinje nije samo stvar izgleda i rasporeda. Odabir pravih kuhinjskih uređaja ključan je...

Host Milano gdje počinje budućnost ugostiteljstva

Kad govorimo o ugostiteljskoj industriji, postoji jedan događaj koji se ne smije propustiti Host Milano....

SE ili SU vakumirke koju liniju trebate u svojoj kuhinji?

Vakumsko pakiranje postalo je nezaobilazna praksa u profesionalnim kuhinjama, hotelima i industriji hrane. Produžava rok...

Unox SPEED Compact ECO Brzina i učinkovitost u malom formatu

U svijetu ugostiteljstva brzina znači profit. Gosti žele kvalitetnu hranu, ali i brzo posluživanje. Zato...

Putovanje kroz okuse s Gastroelektom

Od gazpacha od jagoda do piletine s juhom od češnjaka inspiracija za svako godišnje doba.

Pet ključnih razloga zašto je XM12 blender i Emulsionizer PRO 1.0 nezamjenjiv alat u vašoj kuhinji

U današnjoj profesionalnoj kuhinji, efikasnost i kvaliteta idu ruku pod ruku. Iako na tržištu postoji...

Ledomati na zračno i vodeno hlađenje Koji je pravi izbor za vaš objekt?

Otkrijte sve što trebate znati o ledomatima na zračno i vodeno hlađenje. Usporedba, prednosti, mane,...

Zadnji dan sezone tišina koja sve govori

Kraj sezone donosi mir, ali i tihu emociju. Ova priča vodi vas iza kulisa tamo...

Vodič kroz profesionalne friteze iz GastroElekt ponude: Gazi, Stilfer Hendi i Sammic

Odabir prave friteze presudan je za brzinu posluživanja, uštedu na energiji i ulju te konzistentnu...