Sous Vide

SOUS VIDE JE TEHNIKA DUGOG KUHANJA NAMIRNICA U VAKUMSKOM PAKIRANJU NA KOTROLIRANOJ TEMPERATURI. NAMIRNICE PRIPREMLJENE...

Sammic rješenja za savršene krumpiriće

Uz Sammic rješenja za pomfrit, stvarno je lako pripremiti svježe rezane krumpiriće koji su ujedno...

Unox SPEED Compact ECO Brzina i učinkovitost u malom formatu

U svijetu ugostiteljstva brzina znači profit. Gosti žele kvalitetnu hranu, ali i brzo posluživanje. Zato...

Putovanje kroz okuse s Gastroelektom

Od gazpacha od jagoda do piletine s juhom od češnjaka inspiracija za svako godišnje doba.

Pet ključnih razloga zašto je XM12 blender i Emulsionizer PRO 1.0 nezamjenjiv alat u vašoj kuhinji

U današnjoj profesionalnoj kuhinji, efikasnost i kvaliteta idu ruku pod ruku. Iako na tržištu postoji...

Ledomati na zračno i vodeno hlađenje Koji je pravi izbor za vaš objekt?

Otkrijte sve što trebate znati o ledomatima na zračno i vodeno hlađenje. Usporedba, prednosti, mane,...

Zadnji dan sezone tišina koja sve govori

Kraj sezone donosi mir, ali i tihu emociju. Ova priča vodi vas iza kulisa tamo...

Vodič kroz profesionalne friteze iz GastroElekt ponude: Gazi, Stilfer Hendi i Sammic

Odabir prave friteze presudan je za brzinu posluživanja, uštedu na energiji i ulju te konzistentnu...

Profesionalne perilice posuđa: Koja je razlika između modela s dozatorom i bez?

Jedno pitanje često zbunjuje kupce trebam li perilicu s dozatorom deterdženta i sredstva za ispiranje...

Tomgast porculan vs. obični tanjuri: Profesionalna oprema koja čini razliku

Usporedili smo Tomgast porculan s običnim tanjurima i otkrili zašto je Tomgast prvi izbor profesionalaca....

Revol Sphere Tempo: Kolekcija koja servira luksuz bez isprike

Otkrijte Revol Sphere Tempo tanjure s pravim zlatom spoj luksuza i umjetnosti. Tomgast ih donosi...

VITO uređaji za filtraciju ulja – ušteda, sigurnost i čistoća u jednoj minuti dnevno

Saznajte kako VITO uređaji za filtraciju ulja smanjuju potrošnju, povećavaju sigurnost i štede tisuće eura...