Sous Vide
SOUS VIDE JE TEHNIKA DUGOG KUHANJA NAMIRNICA U VAKUMSKOM PAKIRANJU NA KOTROLIRANOJ TEMPERATURI. NAMIRNICE PRIPREMLJENE...
Sammic rješenja za savršene krumpiriće
Uz Sammic rješenja za pomfrit, stvarno je lako pripremiti svježe rezane krumpiriće koji su ujedno...
Kako očistiti i održavati profesionalni ledomat u ugostiteljstvu
U današnjim užurbanim restoranima, barovima i hotelima led je jednako važan kao i hrana ili...
Plin ili struja? Koje profesionalne kuhinjske uređaje odabrati za svoj objekt
Dizajniranje profesionalne kuhinje nije samo stvar izgleda i rasporeda. Odabir pravih kuhinjskih uređaja ključan je...
Host Milano gdje počinje budućnost ugostiteljstva
Kad govorimo o ugostiteljskoj industriji, postoji jedan događaj koji se ne smije propustiti Host Milano....
SE ili SU vakumirke koju liniju trebate u svojoj kuhinji?
Vakumsko pakiranje postalo je nezaobilazna praksa u profesionalnim kuhinjama, hotelima i industriji hrane. Produžava rok...
Unox SPEED Compact ECO Brzina i učinkovitost u malom formatu
U svijetu ugostiteljstva brzina znači profit. Gosti žele kvalitetnu hranu, ali i brzo posluživanje. Zato...
Putovanje kroz okuse s Gastroelektom
Od gazpacha od jagoda do piletine s juhom od češnjaka inspiracija za svako godišnje doba.
Pet ključnih razloga zašto je XM12 blender i Emulsionizer PRO 1.0 nezamjenjiv alat u vašoj kuhinji
U današnjoj profesionalnoj kuhinji, efikasnost i kvaliteta idu ruku pod ruku. Iako na tržištu postoji...
Ledomati na zračno i vodeno hlađenje Koji je pravi izbor za vaš objekt?
Otkrijte sve što trebate znati o ledomatima na zračno i vodeno hlađenje. Usporedba, prednosti, mane,...
Zadnji dan sezone tišina koja sve govori
Kraj sezone donosi mir, ali i tihu emociju. Ova priča vodi vas iza kulisa tamo...
Vodič kroz profesionalne friteze iz GastroElekt ponude: Gazi, Stilfer Hendi i Sammic
Odabir prave friteze presudan je za brzinu posluživanja, uštedu na energiji i ulju te konzistentnu...
- 1
- 2