Sous Vide
SOUS VIDE JE TEHNIKA DUGOG KUHANJA NAMIRNICA U VAKUMSKOM PAKIRANJU NA KOTROLIRANOJ TEMPERATURI. NAMIRNICE PRIPREMLJENE...
Sammic rješenja za savršene krumpiriće
Uz Sammic rješenja za pomfrit, stvarno je lako pripremiti svježe rezane krumpiriće koji su ujedno...
Unox SPEED Compact ECO Brzina i učinkovitost u malom formatu
U svijetu ugostiteljstva brzina znači profit. Gosti žele kvalitetnu hranu, ali i brzo posluživanje. Zato...
Putovanje kroz okuse s Gastroelektom
Od gazpacha od jagoda do piletine s juhom od češnjaka inspiracija za svako godišnje doba.
Pet ključnih razloga zašto je XM12 blender i Emulsionizer PRO 1.0 nezamjenjiv alat u vašoj kuhinji
U današnjoj profesionalnoj kuhinji, efikasnost i kvaliteta idu ruku pod ruku. Iako na tržištu postoji...
Ledomati na zračno i vodeno hlađenje Koji je pravi izbor za vaš objekt?
Otkrijte sve što trebate znati o ledomatima na zračno i vodeno hlađenje. Usporedba, prednosti, mane,...
Zadnji dan sezone tišina koja sve govori
Kraj sezone donosi mir, ali i tihu emociju. Ova priča vodi vas iza kulisa tamo...
Vodič kroz profesionalne friteze iz GastroElekt ponude: Gazi, Stilfer Hendi i Sammic
Odabir prave friteze presudan je za brzinu posluživanja, uštedu na energiji i ulju te konzistentnu...
Profesionalne perilice posuđa: Koja je razlika između modela s dozatorom i bez?
Jedno pitanje često zbunjuje kupce trebam li perilicu s dozatorom deterdženta i sredstva za ispiranje...
Tomgast porculan vs. obični tanjuri: Profesionalna oprema koja čini razliku
Usporedili smo Tomgast porculan s običnim tanjurima i otkrili zašto je Tomgast prvi izbor profesionalaca....
Revol Sphere Tempo: Kolekcija koja servira luksuz bez isprike
Otkrijte Revol Sphere Tempo tanjure s pravim zlatom spoj luksuza i umjetnosti. Tomgast ih donosi...
VITO uređaji za filtraciju ulja – ušteda, sigurnost i čistoća u jednoj minuti dnevno
Saznajte kako VITO uređaji za filtraciju ulja smanjuju potrošnju, povećavaju sigurnost i štede tisuće eura...
- 1
- 2